Ooglidcorrectie

Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding ooglidcorrectie

Kosten

  • Een consult kost € 25,00*. Een consult wordt alleen in rekening gebracht na de intake.
  • Een bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden kost € 750,- (exclusief consult).
  • Een onderooglidcorrectie van beide onderoogleden kost € 1.250,- (exclusief consult).
  • Een onderooglidcorrectie van onder- en bovenoogleden kost € 2.000,- (exclusief consult).

*In geval van behandeling onder een medische indicatie wordt voor het consult de wettelijk vastgestelde tariefcode 234003 gedeclareerd.

Eerste consult

Heeft u belangstelling voor een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een uitgebreid consult. Tijdens dit consult krijgt u gedetailleerde informatie over de behandeling en worden er foto’s gemaakt. De chirurg zal een indicatie geven over de te verwachten resultaten van de behandeling in uw individuele situatie.

Vergoeding

Het eerste consult is niet gratis, het verplicht u echter niet tot een behandeling. Indien u een verwijzing heeft van uw huisarts wordt dit consult in de meeste gevallen (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

De kosten van een bovenooglidcorrectie worden alleen door uw zorgverzekeraar vergoed als er sprake is van een medische indicatie. Het bovenooglid moet dan tot over de pupil hangen en het zicht belemmeren. Als er geen medische redenen bestaan voor de operatie, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Bel 0299-399088 en maak een afspraak voor een eerste consult. Dan ziet u er binnenkort weer net zo jong uit als u zich voelt!