Route en parkeren

Route & Parkeren

Route & Parkeren

Routebeschrijving

Op de N247 neemt u bij Hotel Volendam (Van der Valk) de rotonde richting Volendam. Al snel ziet u recht voor u de huisjes van het Marinapark boven de dijk uit torenen. Na 1,8 km neemt u op de volgende rotonde (nabij de molen) de eerste afslag naar rechts. Als u vervolgens de tweede afslag rechts neemt, rijdt u over de dijk de parkeerplaats van het Marinapark op.

Auto parkeren? Vergeet uw parkeerkaart niet!

Korter dan 4 uur
Als u het Marinapark oprijdt, ziet u aan uw linkerhand het hoofdgebouw met daarin de receptie van het park. Op het parkeerterrein tegenover de receptie kunt u maximaal 4 uur gratis parkeren. Vergeet dan niet om een blauwe parkeerschijf achter uw raam te leggen. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Marinapark.

Langer dan 4 uur
Mocht de behandeling langer dan 4 uur gaan duren, dan kunt u bij de receptie van Marina Clinic een parkeerpas vragen voor het parkeergedeelte ‘Lang parkeren’ achter de slagboom. Daar kunt u dan gratis zo lang parkeren als u wilt. Naderhand levert u het pasje in bij onze receptie (niet die van het Marinapark zelf). U kunt vervolgens zonder pas het park verlaten.

Ingang Marina Clinic

Als u recht voor het hoofdgebouw van het park staat, is de ingang van Marina Clinic links om de hoek.