Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Met een ooglidcorrectie krijgt u die frisse en energieke uitstraling terug

Stoort u zich ook zo aan die bedroefde gezichtsuitdrukking? Baalt u ook van die wallen onder uw ogen? Zit u niet meer lekker in uw vel omdat u er moe en ouder uitziet dan u eigenlijk bent? De experts van Marina Clinic kunnen u daarbij helpen!

Na een ooglidcorrectie ziet u er jonger en vitaler uit

Als uw bovenoogleden hangen of als u wallen onder uw ogen heeft, ontstaat er een vermoeide gezichtsuitdrukking. Verslapte huid van de oogleden kan in extreme gevallen zelfs uw zicht belemmeren. Beide effecten treden vaak op bij ouderen, maar ook wel eens bij jonge mensen. Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep onder lokale verdoving, waarbij overtollige huid van uw ooglid, eventueel een laagje spierweefsel en soms ook vet wordt weggenomen. Na de behandeling ziet u er jonger en vitaler uit en wordt kijken weer makkelijker.

Eerste consult

Heeft u belangstelling voor een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. Tijdens dit uitgebreide consult krijgt u gedetailleerde informatie over de behandeling en worden er foto’s gemaakt. De chirurg zal een indicatie geven over de te verwachten resultaten van de behandeling in uw individuele situatie.

Dit consult is niet gratis, het verplicht u echter niet tot een behandeling.

ooglidcorrectie voorooglidcorrectie na

Klik hier voor meer voorbeelden


Kosten en vergoeding

Bij Marina Clinic zijn er twee mogelijkheden.

Wij kunnen een bovenooglidcorrectie uitvoeren onder ‘medische indicatie’, er is dan een verwijzing nodig van de huisarts. Indien u een verwijzing heeft van uw huisarts, wordt een deel van de behandeling mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de ernst van uw klachten, uw verzekeraar, polis en openstaande eigen risico. Indien de operatie vergoed wordt door uw verzekeraar, declareren wij de wettelijk vastgestelde NZA-tarieven.

Ook kunnen wij een bovenooglidcorrectie uitvoeren onder privé zorg, er is dan geen verwijzing nodig van de huisarts.
De kosten van beide opties zijn:

Met medische indicatieZonder medische indicatie
Consult*€126,85€25
Bovenooglidcorrectie onder medische indicatie€284,65 (per ooglid)€850 (voor twee oogleden)

*Het consult is niet gratis, het verplicht u echter niet tot een behandeling

Een bovenooglidcorrectie van beide oogleden kost €850 (exclusief consult)
Een onderooglidcorrectie van beide oogleden kost €1.350 (exclusief consult)
Een ooglidcorrectie van onder- en bovenoogleden kost €2.200 (exclusief consult)
Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Wilt u ook uw frisse en energieke uitstraling terug? Bel 0299-399088 en maak een afspraak voor een eerste consult. Dan ziet u er binnenkort weer net zo jong uit als u zich voelt!