Over Marina Clinic

Marina Clinic

Marina Clinic: onderscheidend, persoonlijk en professioneel

Marina Clinic is een zelfstandige kliniek voor tandheelkunde, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Naast deze focus op behandelingen aan het gebit en het gelaat, onderscheidt Marina Clinic zich door optimale persoonlijke aandacht in een kleinschalige opzet en verregaande kwaliteitscontrole middels het ZKN-keurmerk.

De leden van ons compacte en ervaren team beschikken samen over een breed kennisveld op het gebied van onder meer tandheelkunde, MKA-chirurgie, implantologie, parodontologie, 3D-radiologie en oncologie. Ze zijn verbonden aan verschillende vooraanstaande zorginstellingen waaronder het Noord West Ziekenhuis Alkmaar en Den Helder, het VUMC in Amsterdam, het Dijklander in Hoorn en Maatschap Kaakchirurgie Noord-Holland Noord.

Onze filosofie; cliënten moeten kunnen rekenen op een persoonlijke, individuele benadering vanuit een comfortabele maar uiterst professionele setting. Dat vergt enerzijds betrokkenheid en de juiste dosis passie, plezier en toewijding van onze (tand)artsen en specialisten. Anderzijds beschikken we daarom over ‘state of the art’ faciliteiten en werken we alleen met erkende kwaliteitsproducten.

Het resultaat; een hoge mate van professionaliteit, veiligheid en kwaliteit. Dit alles kunnen wij u garanderen! De MKA-chirurgen van Marina Clinic zijn namelijk gecertificeerd met het exclusieve ZKN-keurmerk en worden jaarlijks getoetst op deze pijlers.

Marina Clinic. Onderscheidend, persoonlijk en professioneel.