Injectables

Skinbooster

Verbetert de Kwaliteit van de huid en geeft je een mooie Glow.
Profhilo zorgt ervoor dat je huid er gezonder en stralender uitziet.

Verschil met een filler behandeling

Profhilo is geen filler, ondanks dat het middel net als veel fillers hyaluronzuur bevat. Hyaluronzuur in Profhilo is namelijk anders dan bij fillers, waardoor Profhilo de huid niet opvult maar alleen stimuleert. Wel kun je de behandeling met Profhilo heel goed combineren met andere filler of botox behandelingen.

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de elastine en collageen in je huid stimuleert. Deze stoffen worden steeds minder door ons lichaam aangemaakt naarmate we ouder worden, waardoor onze huid verslapt. Door de elastine en collageen aanmaak te stimuleren, is de huid beter in staat om zichzelf te herstellen en wordt hij elastischer en steviger. De huid wordt gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de poriën verfijnd.

De behandeling

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties goed wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen. Voor het meest optimale resultaat wordt 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied. Dit wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. Hierna is het advies de Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes maanden te herhalen.

De nazorg

De huid kan na de behandeling even rood en iets gezwollen zijn op de plekken van injectie, maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. Na de behandeling kan het wel zijn dat de bultjes op de plekken van de injecties tot 48 uur zichtbaar en wat gevoelig zijn bij aanraking.

Risico’s

Zoals bij iedere cosmetische ingreep bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico’s zijn zeer minimaal en veroorzaken geen gevolgen voor het eindresultaat. Door het natuurlijke materiaal is de kans op bijwerkingen klein.