Injectables

Injectables

Injectables laten uw rimpels verzachtten of zelfs verdwijnen.

Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet meer lekker in uw vel omdat u er moe en ouder uitziet dan u eigenlijk bent? Een behandeling met Botox of Filler kan rimpels aanzienlijk verminderen of zelfs laten verdwijnen! Na een behandeling met injectables ziet u er jonger en vitaler uit. Voor een specialistische injectable behandeling kunt u terecht bij Marina Clinic in Volendam.

Dynamische en statische rimpels

Er zijn twee soorten rimpels: dynamische en statische. Dynamische rimpels zijn rimpels die ontstaan bij het aanspannen van bepaalde spieren in het gezicht, bijvoorbeeld lachrimpeltjes en de frons tussen de wenkbrauwen. Statische rimpels zijn altijd zichtbare rimpels als gevolg van het verouderen van de huid en het volumeverlies in het gezicht, zoals bijvoorbeeld de plooien langs de mondhoeken. Beide vormen van rimpels zijn bij zowel vrouwen als mannen zeer effectief te behandelen.

Onze producten: Toonaangevende injectables

Dynamische rimpels behandelen we met Botulinetoxine (botox) en statische rimpels met Fillers. Wij werken met merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.
Afhankelijk van het product en de locatie van behandeling kunnen de fillerproducten 6 tot 14 maanden werkzaam zijn, waarna ze door het lichaam zelf worden afgebroken. Het effect van een behandeling met botulinetoxine houd 3 tot maximaal 6 maanden.  In beide gevallen is het effect dat rimpeltjes als het ware worden gladgestreken: ze verminderen zienderogen of verdwijnen zelfs helemaal.

Resultaat: een gladdere huid met mooie contouren en een jongere uitstraling. Bovendien verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van uw huid. De behandelingen zijn snel, veilig en laten geen littekens of andere sporen achter op of in het gezicht.

Uiteraard geven onze specialisten vooraf uitgebreid advies en uitleg over de behandeling met injectables.

Het eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Bel 0299-399088 en maak een afspraak. Dan ziet u er binnenkort weer net zo jong en stralend uit als u zich voelt!