Digital Smile Design

Digital Smile Design

Digital Smile Design met Try Smile

Je nieuwe lach vooraf al bekijken!
De perfecte lach bestaat uit een mooi en regelmatig gebit. Maar het is ook heel belangrijk dat de tanden bij het gezicht, de mond en de uitstraling passen.
Door gebruik te maken van de nieuwste techniek Try Smile is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak al voor een behandeling in beeld te brengen. U ziet dus vooraf hoe het eindresultaat zal gaan worden.

Met TrySmile kunt op een eenvoudige, tijdelijke manier het verschil zien en ervaren tussen uw eigen gebit en het ideale gebit. TrySmile laat de mogelijkheden zien van esthetische tandheelkunde. Hierdoor kunt u zien wat een volledige nieuwe glimlach voor u kan betekenen

Hoe werkt het?

De stappen zijn eenvoudig.

Allereerst maakt de tandarts een digitale afdruk van het ideale gebit op basis van het huidige gebit. Door middel van foto’s en video wordt alles in kaart gebracht. Vervolgens wordt de nieuwe lach ontworpen via 3D techniek. De facings of kronen worden tijdelijk geplaatst waardoor u direct zelf kan zien en ervaren hoe het gerestaureerde gebit er uit ziet. TrySmile geeft een realistisch beeld van wat haalbaar is.

Digital Smile

Try Smile zorgt ervoor dat u op basis van een digitaal voorbeeld een afgewogen keuze kunt maken. Van vorm en kleur van tanden tot de uiteindelijke stand van de tanden.

Marina Clinic is gespecialiseerd in het opstellen van een Digital Smile Design en expert op het gebied van cosmetische tandheelkunde.