Tanden Bleken

Tanden bleken

Tanden bleken: een stralend witte lach met een bleekbehandeling van Marina Clinic

Een stralend witte lach. Wie wil dat nou niet? Met een bleekbehandeling van Marina Clinic krijgt u die mooie witte tanden terug. Eerst wordt bepaald of uw gebit grondig gereinigd moet worden, indien nodig wordt uw gebit ontdaan van jarenlange vervuiling als gevolg van kleurstoffen in uw voeding. Daarna behandelen we uw tanden met een eersteklas bleekproduct dat niet schadelijk is voor uw gebit of uw gezondheid. Kortom; we bleken snel, mooi én veilig.

Bij Marina Clinic bent u in goede en bovenal veilige handen!

Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Nog steeds zijn er veel onveilige bleekprocessen op de markt. Bij Marina Clinic werken we met de meest betrouwbare methodes en de bleekproducten worden uitsluitend door tandheelkundige professionals aangebracht. Voorkom een teleurstellend resultaat of schade aan uw gebit; laat uw tanden bleken door Marina Clinic, dé ervaren bleekspecialist in de regio.

De mate van verkleuring zal per persoon verschillen, het bleken van tanden is dus een op maat gesneden procedure en per persoon anders. Marina Clinic kijkt niet alleen naar de uiteindelijke kleur van het gebit. Het totaalplaatje is het belangrijkste; de tanden moeten qua kleur wel mooi bij het gezicht en lippen blijven passen.

De eerste afspraak is een consult, tijdens dit consult kunt u uw wensen aangeven en wordt beoordeeld of uw tanden geschikt zijn om te bleken. Daarnaast worden de voor- en nadelen besproken evenals de behandelprocedure. Tijdens dit consult wordt gekeken welke bleekmethode het beste bij u past. Hierna worden eventuele vervolgbehandelingen ingepland.

Voor de behandelingNa de behandeling

Bleeksystemen

omdat alle tanden en mensen verschillend zijn, werken we bij Marina Clinic met verschillende bleeksystemen, waaronder Enlighten Evolution 3 en Philips Zoom. Tijdens het consult bespreken we samen met u, welk systeem het beste bij u past.

Wat kost tanden bleken?

Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt bij Marina Clinic een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten van de voor u meest geschikte methode. Bel 0299-399088 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Let op! Eerder geplaatste kronen en witte vullingen worden niet meegekleurd. Deze zijn qua kleur reeds afgestemd op uw vorige tandkleur. Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt een medewerker bij Marina Clinic of uw gebit geschikt is voor een bleekbehandeling. De kosten voor dit consult bedragen €35,-.