Kronen en bruggen

Kronen en Bruggen

Kronen en Bruggen

Als door omstandigheden uw eigen tanden en kiezen niet meer goed functioneren, kunnen deze deze vervangen door een kroon of een brug.

Deze benaderen zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen. Voorheen nam het maken en plaatsen van een kroon of brug aardig wat tijd in beslag. Daar heeft Marina Clinic wederom als één van de eersten een revolutionaire oplossing voor in huis. Met de nieuwe Cerec 3D techniek kan men snel en eenvoudig kronen en tijdelijke bruggen maken. U kunt zelfs blijven wachten op uw kroon of brug.

Wat zijn kronen en bruggen?

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangers voor tanden of kiezen. Het zijn kapjes van porselein die precies passen over afgeslepen tanden of kiezen. Het kapje zit op de tanden of kiezen vastgelijmd. Door een kroon of brug te plaatsen krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Door het gebruik van keramische materialen bij kronen en bruggen is het mogelijk de restauratie een natuurlijke en levendige uitstraling te geven.

  • Voor de behandeling
    brug voor

  • Na de behandeling
    brug na

Komt u uit de regio Zaanstreek, Purmerend, Waterland of Edam-Volendam? Dan heeft u voor deze behandeling een verwijzing van uw eigen tandarts nodig.