Kortere wachttijden bij Marina Clinic Volendam

Als je kiespijn hebt, wil je niet twee maanden wachten op een afspraak bij de MKA-chirurg. Zo lang duurt het momenteel bij veel ziekenhuizen in en rond Amsterdam en Purmerend voordat je terecht kunt. Bij Marina Clinic kunnen patiënten altijd binnen twee weken terecht en bij spoed wordt er in overleg altijd zo snel mogelijk een behandeling ingepland.
We merken in onze praktijk een toename van het aantal patiënten uit Amsterdam, Purmerend en omstreken.

Over Marina Clinic
Bij Marina Clinic kunt u sinds 2010 op doorverwijzing van de eigen tandarts of huisarts terecht voor hoge kwaliteit tandheelkunde inclusief het bleken van tanden en de specialismen Parodontologie, Endodontologie, Dermatologie, Implantologie, alle Mondziekten en voor Kaak- en aangezichtschirurgie. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om snurkbeugels te laten aanmeten.

Marina Clinic beschikt sinds 2013 over het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk staat voor medisch specialistische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

MKA-chirurgie
De meest voorkomende behandeling van de MKA-chirurgen vormt het verwijderen van tanden en (verstands-)kiezen. Jovanovic, Snijders en Weijers, de vertrouwde gezichten op het gebied van MKA-chirurgie binnen Marina Clinic, vertellen dat ze nog veel meer doen.

Snijders is sinds 2011 verbonden aan de maatschap MKA-chirurgie Noord Holland Noord en heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en focust zich op ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen bij Marina Clinic.
‘Marina Clinic beschikt over een prachtige kliniek, alle benodigde faciliteiten en een team van gedreven professionals. Het is fantastisch om d.m.v. specialistische zorg patiënten naar volle tevredenheid te kunnen behandelen’.

Jovanovic is sinds 1999 verbonden aan de Maatschap en is mede-oprichter van onze praktijk aan de haven van Volendam. In 2004 werd Jovanovic geregistreerd als MKA-chirurg-implantoloog.
Behalve de implantologie, waaronder de prie-implantologische chirurgie, is de chirurgische kaakorthopedie zijn aandachtsgebied.

Weijers is in 2006 toegetreden tot de Maatschap Kaakchirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep. In 2012 is zij aan de Vrije Universiteit Amsterdam gepromoveerd.
Haar bijzondere aandachtsgebieden in de MKA chirurgie zijn de implantologie en ‘Oral Medicine’; afwijkingen van het mondslijmvlies.

Behandelingen onder sedatie
Marina Clinic biedt haar patiënten binnenkort ook de mogelijkheid om behandelingen onder sedatie te ondergaan. Op 16 april zal MKA-chirurg Snijders patiënten die bijvoorbeeld angstig zijn of een uitgebreide behandeling dienen te ondergaan behandelen onder sedatie.

Sedatie is een toestand van verminderd bewustzijn waarbij niet geïntubeerd hoeft te worden. Daarnaast is de dosis vele malen lager dan bij een algehele anesthesie. De sedatie wordt toegediend door middel van een infuus.

Voor de sedatie zal Marina Clinic samenwerken met Equalitas. zij maken het mogelijk om sedatie te laten plaatsvinden in onze eigen praktijk.

Hiermee breidt onze praktijk het aanbod van zorg verder uit en verlaagt de drempel voor patiënten om sommige behandelingen te ondergaan en de behandelingen pijnloos te kunnen uitvoeren.