Per 1 juni is Lodewijk Kouwenberg werkzaam bij Marina Clinic

Lodewijk Kouwenberg studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Na zijn studie is hij jarenlang werkzaam geweest binnen de Algemene Chirurgie. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Algemene Chirurgie heeft hij een grote affiniteit ontwikkeld voor esthetische en cosmetische behandelmethoden en zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Hij is drie jaar werkzaam geweest als cosmetisch arts bij één van de gerenommeerde opleidingsklinieken van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hier heeft hij zich verder bekwaamd in het werken met injectables, waaronder botox ( Azzalure, Botox, Bocouture en Dysport) en de fillers Restylane, Juvederm, Stylage, Radiesse en Ellansé.

In 2013 volgde hij de studie tandheelkunde (TOVA) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Per 1 september 2015 is hij zich verder gaan specialiseren binnen de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.

Momenteel is hij werkzaam als cosmetisch arts op verschillende behandellocaties in Nederland. Per 1 sept 2019 hoopt hij zich in te schrijven in het specialistenregister als aangezichtschirurg.

Lodewijk Kouwenberg is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse Vereniging Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA).

”Door mijn jarenlange ervaring als cosmetisch arts weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed naar de wensen van de cliënt te luisteren. Samen met de cliënt kijk ik naar de mogelijkheden, om binnen de grenzen van het budget, een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Met als hoofddoel, een uitgeruste en frisse uitstraling.”