Rimpelbehandeling

Restylane (filler)

Zeg rimpels vaarwel met Restylane; de filler met bewezen reputatie op het gebied van veiligheid

Restylane is één van ’s werelds betrouwbaarste en meest gebruikte fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid. Restylane producten zijn al bij meer dan 10 miljoen behandelingen wereldwijd gebruikt. De veiligheid en werkzaamheid van Restylane zijn niet alleen klinisch aangetoond, dit wordt ook ondersteund door overtuigende klinische gegevens over een periode van meer dan 10 jaar.

Een injectie met Restylane vult volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpels. Restylane geeft de huid volume terwijl u uw natuurlijke expressie behoudt.

Restylane, natuurlijke schoonheid van binnenuit

Echte schoonheid komt van binnen. Een mooi uiterlijk draagt echter wel bij aan een sterker zelfbeeld. Dit zelfvertrouwen zorgt ervoor dat u zich goed voelt en dat straalt u van binnen en van buiten uit. Restylane brengt op een natuurlijke manier het beste in u naar boven.

De behandeling; éénvoudig en snel

Het injecteren van Restylane is snel, veilig en laat geen littekens of andere sporen achter op het gezicht. De filler wordt met een zeer dunne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. De gel verhoogt het vochtgehalte en geeft de huid structuur en natuurlijk volume waardoor lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of vollere lippen worden gecreëerd. De behandeling duurt zeer kort en neemt meestal minder dan 30 minuten in beslag. De effecten van de behandeling zijn vaak direct zichtbaar en Restylane beïnvloedt de gezichtsuitdrukking niet. Huidtests zijn niet nodig omdat Restylane geen dierlijke bestanddelen bevat.

Het resultaat; langdurig maar niet blijvend

Een van de grote voordelen van Restylane is dat de effecten lang aanhouden maar niet permanent zijn. Een natuurlijk, niet-permanent maar wel langdurig resultaat. Zo kunt u elke keer opnieuw kiezen voor behoud van het resultaat, voor aanpassingen of voor een ander type behandeling. U behoudt de controle over uw uiterlijk.

  • Lijnen en gezichtscontouren: doorgaans is na 6-12 maanden een vervolgbehandeling nodig.
  • Lipvergroting: doorgaans is na ongeveer 6 maanden een vervolgbehandeling nodig.
  • Huidverjonging en diepe hydratatie: na de eerste intensieve behandeling van 3 behandelsessies -met 2-3 weken tussen iedere sessie- wordt normaal gesproken elke 6 maanden een vervolgbehandeling aanbevolen.

De duur van het resultaat is afhankelijk van veel factoren, zoals huidtype, leefstijl, leeftijd, de mate van perfectie die de patiënt wenst en de door de arts toegepaste injectietechniek.

Restylane, revitaliseert door hydratie en volume

Restylane is een kristalheldere gel die door middel van biotechnologische technieken wordt geproduceerd uit gestabiliseerd, niet-dierlijk hyaluronzuur en water. Het hyaluronzuur is een weefselvriendelijke stof die sterk lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van ons lichaamseigen hyaluronzuur af. Met Restylane vult u de natuurlijke voorraad van hyaluronzuur aan, waardoor u uw huid revitaliseert en verstevigt. Lijntjes verminderen onmiddellijk en dit geeft u direct een zachter uiterlijk.

Na de behandeling

U kunt na behandeling met Restylane enige roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid, jeuk en/of bloeduitstorting verwachten. Dezelfde reacties die zich bij elke andere injectie kunnen voordoen. Het ongemak is echter maar tijdelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Bij lipvergroting is het verstandig uw behandeltijdstip zorgvuldig te kiezen omdat uw lippen er gedurende enkele dagen opgezwollen en wat ongelijkmatig kunnen uitzien.

Restylane, schoonheid uit Zweden

Restylane wordt vervaardigd door Q-Med AB, een Zweeds bedrijf voor biotechnologie/medische hulpmiddelen, gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van producten voor medische en esthetische doeleinden. Alle producten zijn gebaseerd op de door het bedrijf gepatenteerde NASHA-technologie voor de productie van gestabiliseerd, niet-dierlijk hyaluronzuur. Q-Med voldoet aan de strengste normen voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Restylane is zelfs de eerste op hyaluronzuur gebaseerde huidfiller voor esthetische toepassing die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd.

Tenslotte

Even prikken lijkt misschien eenvoudig maar is het niet. Het is belangrijk dat het inbrengen van een filler wordt uitgevoerd door opgeleide vakmensen. Meer informatie vindt u op www.restylane.nl.