Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling; injectables laten uw rimpels verdwijnen

Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet meer lekker in uw vel omdat u er moe en ouder uitziet dan u eigenlijk bent? Een behandeling met Azzalure of Restylane kan rimpels aanzienlijk verminderen of zelfs laten verdwijnen! Na een behandeling met injectables ziet u er jonger en vitaler uit. Voor een specialistische rimpelbehandeling kunt u terecht bij Marina Clinic in Volendam.

Dynamische en statische rimpels

Er zijn twee soorten rimpels: dynamische en statische. Dynamische rimpels zijn rimpels die ontstaan bij het aanspannen van bepaalde spieren in het gezicht, bijvoorbeeld lachrimpeltjes en de frons tussen de wenkbrauwen. Statische rimpels zijn altijd zichtbare rimpels als gevolg van het verouderen van de huid, zoals bijvoorbeeld de plooien langs de mondhoeken. Beide vormen van rimpels zijn bij zowel vrouwen als mannen zeer effectief te behandelen.

Fillers en botox; toonaangevende injectables

Dynamische rimpeltjes behandelen we met botox en statische rimpels met fillers. Hierbij gebruiken wij merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.

De injectables zijn 6 tot 12 maanden werkzaam, waarna ze door het lichaam zelf worden afgebroken. In beide gevallen is het effect dat rimpeltjes als het ware worden gladgestreken: ze verminderen zienderogen of verdwijnen zelfs helemaal. Resultaat: een gladder gezicht met mooie profiellijnen, vollere lippen en een jongere uitstraling. Bovendien verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van uw huid. De behandelingen zijn snel, veilig en laten geen littekens of andere sporen achter op of in het gezicht.

Uiteraard geeft één van onze specialisten vooraf uitgebreid advies en uitleg over de behandeling met injectables. Het eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Bel 0299-399088 en maak een afspraak. Dan ziet u er binnenkort weer net zo jong uit als u zich voelt!

Wilt u meer informatie?

Kom eens langs voor een informatief gesprek!