Huidbehandeling

Huidbehandeling

Huidbehandeling; een mooie en gave huid

Ergert u zich ook zo aan lelijke pigmentvlekken of huidoneffenheden? De chirurgen en huidtherapeuten van Marina Clinic kunnen de meeste van die vervelende plekjes snel, effectief en veilig verwijderen.
Veel mensen kampen met een verslechterde huidconditie. Meestal als gevolg van ouderdom, maar ook roken of een slechte huidverzorging zijn veel voorkomende oorzaken. Bekende voorbeelden van huidafwijkingen zijn pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, fibromen en kleine adertjes (vaak op de neus).

Dermato-chirurgie; een behandeling door de chirurg

Oneffenheden en vlekken op de huid kunnen overal worden verwijderd; in het gezicht, op de hoofdhuid en in de hals. Onder lokale verdoving wordt de huidafwijking chirurgisch verwijderd en het wondje gehecht. De hechtingen worden na 5-7 dagen verwijderd. Het weggenomen stukje huid (biopt) wordt altijd ingestuurd voor weefselonderzoek ter bevestiging van de diagnose.

Huid-therapie; een behandeling door de huidtherapeut

De meeste huidafwijkingen (zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose) kunnen worden verholpen. U bent binnen enkele minuten van die lelijke vlekjes af. Afhankelijk van de oorzaak, de conditie van uw huid en het type ‘vlek’, kan de huidtherapeut u adviseren over de te kiezen behandeling. Bijvoorbeeld met behulp van een laserbehandeling of met hoog-frequente energie-pulsen. De behandeling verbetert vaak de huidkwaliteit; uw huid wordt steviger, gladder en stralender.

Littekens (bijvoorbeeld als gevolg van acne) en pigmentproblemen kunnen ook door de huidtherapeut worden behandeld.

Nieuwsgierig?

Wilt u weten hoe het werkt? Bel direct met Dr. Wikler Kliniek via 0299-200005 om een vrijblijvende afspraak te maken of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.