Homepage

marinaclinic

Marina Clinic. Omdat u goed in uw vel mag zitten.

Marina Clinic is een zelfstandige kliniek voor tandheelkunde, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Onze klanten zitten na een behandeling vaak weer goed in hun vel. Ze kunnen weer lekker zichzelf zijn, en dan het liefst een mooie versie van zichzelf natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn; het is fijn om er goed uit te zien en ouder worden kan altijd nog.

Wilt u zich weer zo jong voelen als u bent? Of wilt u er weer zo jong uitzien als u zich voelt? Vind een stukje van uw jonge zelf terug bij Marina Clinic.

Meer weten?

Bel 0299-399088 voor een informatief gesprek.

 • Afspraak maken
  Dit kan gemakkelijk online

 • Contact opnemen
  Voor vragen of informatie

 • Inschrijven
  Vul direct uw gegevens in

 • Locatie & Route
  Genoeg parkeergelegenheid

Jim Wikler

Dermatoloog
BIG-nummer: 19024924001

Dermatoloog J.R. Wikler biedt bij Marina Clinic dermatlogische zorg/behandeling in zijn volledigheid aan, waar hij wordt ondersteund door zijn collega's Sampimon, Physician assistent D. van den Dungen en polikliniekmedewerkster mevr. S. de Wolf. Patiënten voor onze afdeling dermatologie worden verwezen door de huisarts voor de behandeling van allerlei huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, wratten, jeukklachten, allergieonderzoek en voor de controle van moedervlekken en de behandeling van verscheidene vormen van huidkanker.

Klanten over Marina Clinic

Het laatste nieuws

Week 13 | Gewijzigde openingstijden
Volgende week (week 13) hebben wij op twee dagen aangepaste openingstijden. Deze zijn als volgt: – Woensdag 30 maart zijn wij vanaf 13:00 uur gesloten– Vrijdag 1 april zijn wij vanaf 16:00 uur gesloten De rest van deze week zijn wij geopend volgens normale openingstijden.