Robin Snijders, nieuwe specialist injectables en ooglidcorrecties.

Marina Clinic breidt het team van specialisten binnenkort opnieuw verder uit met de komst van Robin Snijders.
In Marina Clinic kunt u sinds 2010 terecht voor hoge kwaliteit tandheelkunde, inclusief het bleken van tanden en de specialismen parodontologie, endodontologie, dermatologie, implantologie, alle mondziekten en voor kaak- en aangezichtschirurgie.
Vanaf maart breidt Marina Clinic de cosmetische behandelingen uit. Al jaren is MKA-chirurg Roel snijders een vertrouwd gezicht als het gaat om ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen bij Marina Clinic. In juni 2019 heeft Lodewijk Kouwenberg zich bij het team gevoegd en vanwege de grote vraag naar cosmetische behandelingen komt er nog een specialist bij op dit gebied.

Robin heeft in 2016 zijn studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij bij de algemene chirurgie aan het werk is gegaan. Al snel trok de wereld van Cosmetische Geneeskunde zijn aandacht, waardoor hij zichzelf is gaan specialiseren op het gebied van injectables en kleine aangezichtschirurgie. Dat houdt in dat hij zich vooral bezig houdt met het zeer subtiel verfrissen van het gezicht met behulp van fillers, botox en chirurgie zoals de bovenooglidcorrecties.

“Voor mij was het vanaf het begin van mijn opleiding al duidelijk dat ik iets in de geneeskunde wilde doen waarin ik mijn creativiteit kan gebruiken. Daar heb ik tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond met een eindstage bij de plastische chirurgie in Amsterdam waar ik veel geleerd heb.“

“Het mooie van het cosmetische vak vind ik de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Mijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren, om daarmee een frisse uitstraling zonder verlies van karakter te kunnen creëren.

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van mijn cliënten en om daar vervolgens een behandel-advies voor op te stellen. Verder sta ik bekend om mijn goede medische zorg, waarbij ik samen met de cliënt toewerk naar een optimaal resultaat.
Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is een gouden standaard voor mij.

Inmiddels bezit ik ruim 3 jaar ervaring op het gebied van botox, fillers en ooglidcorrecties. Mijn visie is om samen met Marina Clinic deze ervaring uit te bereiden en behandelingen binnen onze regio beter binnen handbereik te krijgen.“